Profil

Lær mig at kende

Jeg har siden 1986 arbejdet med udvikling af ledere på alle niveauer, gennem min ansættelse i forsvaret i 15 år og senere som ansat på Erhvervsakademiet, hvor området var uddannelse af Erhvervsdiplomledere og indenfor Human Ressource Management.

Siden 2001 har jeg arbejdet delvist som selvstændig, dels som medindehaver af Agenturet Vestergaard Hudpleje ApS med ansvar for organisation og strategi dels med lederudvikling gennem Help4motion.

Min interesse for uddannelse og udvikling af mennesker har ligeledes ført til udviklingen af en virksomhedssimulation ”Big business” – læs mere herom i følgende link: www.learn-how.com.

I de sidste 15 år har jeg undervist på Diplom i ledelse uddannelsen, og været tilknyttet dels Aarhus Universitet dels Syddansk Universitet som ekstern lektor på kandidatuddannelserne Master of Corporate Communication MACC og HA & Cand. Merc.

Jeg har forsket et år ved Institut for Entreprenørship og relationsledelse ved SDU i Kolding i projektet ”Vækst via ledelse”, med interesse for strategi.

Mine forudsætninger for at arbejde med ledelse – og HRM området har jeg blandt andet opnået ved at kombinere praktik som leder ved forsvaret og arbejdet med mere end 3000 ledere. I fortsættelse af disse aktiviteter er jeg medforfatter til to lærebøger indenfor ledelse og indgår i et ekspertudvalg indenfor ledelse nedsat af undervisningsministeriet. Jeg er sammen med Jens Overgaard Nielsen og Martin Wiedemann  medstifter af Nordisk center for læringsdrevet organisering.

Help4motion indgår i virksomhedsgruppen: Nordisk center for læringsdrevet organisering link!

Jens Overgaard Nielsen

Tlf. +45 2616 8680

jon@stress-profilen.dk

Martin Anker Wiedemann

Tlf. +45 5370 5536

maw@stress-profilen.dk

Susanne Toft Lyngs – Lyngs management

* Besøg www.stress-profilen.dk

Skriv eller ring til mig

Ring på 40 61 69 44 eller brug kontaktformularen