Profil

Lær mig at kende

Jeg har siden 1986 arbejdet med udvikling af ledere på alle niveauer, gennem min ansættelse i forsvaret i 15 år og senere som ansat på Erhvervsakademiet, hvor området var uddannelse af Erhvervsdiplomledere og indenfor Human Ressource Management.

Siden 2001 har jeg arbejdet delvist som selvstændig, dels som medindehaver af Agenturet Vestergaard Hudpleje ApS med ansvar for organisation og strategi dels med lederudvikling gennem Help4motion.

Jeg underviser på Diplom i ledelse uddannelsen, og er tilknyttet dels DTU Efter-videreuddannelse dels Syddansk Universitet som fast ekstern lektor. Mine hovedområder er Forretningsudvikling & digitalisering, Strategi og forandringsledelse på Kandidatuddannelsen, samt Organisationsanalyse på HD-uddannelsen samt er vejleder på Kandidatspecialer samt HD afgangsprojekter

Jeg har forsket et år ved Institut for Entreprenørship og relationsledelse ved SDU i Kolding i projektet ”Vækst via ledelse”, med interesse for strategi.

Mine forudsætninger for at arbejde med ledelse, strategi og HRM området har jeg blandt andet opnået ved at kombinere praktik som leder ved forsvaret og arbejdet med mere end 4000 ledere. I fortsættelse af disse aktiviteter er jeg medforfatter til tre lærebøger indenfor ledelse og hvor den sidste bog “Strategisk ledelse – fra teori til praksis, 2024, DJØFS forlag lige er udkommet. Jeg har arbejdet med lederudvikling for nylig i DSV samt Fertin i Vejle.  Jeg er sammen med Jens Overgaard Nielsen og Martin Wiedemann  medstifter af Nordisk center for læringsdrevet organisering.

Help4motion indgår i virksomhedsgruppen: Nordisk center for læringsdrevet organisering sammen med Stressprofilen fra Persolog ved Jens O. Nielsen.

Jens Overgaard Nielsen

Tlf. +45 2616 8680

jon@stress-profilen.dk

 

Skriv eller ring til mig

Ring på 40 61 69 44 eller brug kontaktformularen