Profil

Lær mig at kende

Jeg har siden 1986 arbejdet med udvikling af ledere på alle niveauer, gennem min ansættelse i forsvaret i 15 år og senere som ansat på Erhvervsakademiet, hvor området var uddannelse af Erhvervsdiplomledere og indenfor Human Ressource Management.

Siden 2001 har jeg arbejdet delvist som selvstændig, dels som medindehaver af Agenturet Vestergaard Hudpleje ApS med ansvar for organisation og strategi dels med lederudvikling gennem Help4motion.

I de sidste 15 år har jeg undervist på Diplom i ledelse uddannelsen, og været tilknyttet dels  DTU Efter-videreuddannelse dels Syddansk Universitet som fast ekstern lektor, hvor jeg underviser i Diplom i ledelse samt Forretningsmodeller & digitalisering, HD-O Organisationsanalyse m.fl.

Jeg har forsket et år ved Institut for Entreprenørship og relationsledelse ved SDU i Kolding i projektet ”Vækst via ledelse”, med interesse for strategi.

Mine forudsætninger for at arbejde med ledelse, strategi og HRM området har jeg blandt andet opnået ved at kombinere praktik som leder ved forsvaret og arbejdet med mere end 3500 ledere. I fortsættelse af disse aktiviteter er jeg medforfatter til to lærebøger indenfor ledelse og indgår i et ekspertudvalg indenfor ledelse nedsat af undervisningsministeriet. Jeg er sammen med Jens Overgaard Nielsen og Martin Wiedemann  medstifter af Nordisk center for læringsdrevet organisering.

Help4motion indgår i virksomhedsgruppen: Nordisk center for læringsdrevet organisering.

Jens Overgaard Nielsen

Tlf. +45 2616 8680

jon@stress-profilen.dk

Martin Anker Wiedemann

Tlf. +45 5370 5536

maw@stress-profilen.dk

* Besøg www.stress-profilen.dk

Skriv eller ring til mig

Ring på 40 61 69 44 eller brug kontaktformularen